hits

FORSIDEN KONTAKT BESTILL HEADER PHOTOSHOP


Trenger du en header?


Hei, og god kveld! Jeg håper alle har hatt et flott 2014, en fin jul og et fantastisk nyttår. Jeg har ikke latt høre fra meg her på godt over ett år nå. Det har kommet inn flere kommentarer på om jeg kommer til å begynne å blogge igjen, og på dette kan jeg svare at nei, det kommer jeg ikke til å gjøre. Jeg kjenner senebetennelsen komme, bare av å skrive dette ;-) Det jeg tenkte jeg skulle gjøre, er å starte å lage headere for andre.

Jeg har drevet med photoshop og bilderedigering i nærmere ti år nå, og hvorfor ikke ta dette til bruk? Jeg er selvlært, så noen proff er jeg ikke. -men jeg har hele tiden fått hendvendelser fra andre som har behov for headere. Jeg har brukt å svare nei, da dette er tidkrevende for meg, og jeg foretrekker å ikke si ja til noen, mens jeg blir nødt til å si nei til andre. Derfor har jeg kommet fram til den slutningen at jeg kommer til å ta litt betalt for å lage headere. Jeg står blant annet for så godt som samtlige headere hos martheborge.blogg.no, og mine egne headere såklart. Jeg har laget gratis til andre blogger tidligere med gode tilbakemeldinger.

Én header vil koste 70,- og da er mitt mål at dere skal være 100% fornøyd med resultatet. Jeg gir meg ikke før du er fornøyd. Dere kan komme med ønsker og ting dere vil forandre på hvis dere ikke skulle være fornøyd med det første resultatet. Hvis du har behov for en header, så kan du fylle ut skjemaet under, og sende det på mail til meg.


Skjema til header:

Navn:
Link til hjemmeside/blogg:
Hva det skal stå på headeren:
Størrelse (px*px - bredde*høyde):
Stil (valgfritt):
Bilde(r) - minst ett stort bilde i høy kvalitet: Legges som vedlegg.
Hvis du ønsker en header uten bilde, må du skrive dette og hvordan du vil ha det.

Send til: annika92@live.no


Betaling:

- 70,- for header.
- Link til annikama.blogg.no når headeren blir tatt i bruk. Enten i et eget innlegg eller i et annet innlegg.

Betalingsinformasjon sender jeg via e-post.

Tidligere headere:


- ANNIKA <3

11 kommentarer

Gunn Kristin

07.01.2015 kl.11:18

Kan jeg stille deg et Photoshop-spørsmål? Når jeg ser på dine trinn-for-trinn innlegg på bloggen din, så kopierer og limer du inn bildene i Photoshop. Sant? Til meg funker det helt fint når jeg bruker bilder fra google feks, men når jeg skal bruke egne bilder som ligger i bildemapper på pc'n fungerer det ikke. Og hvis jeg går inn på fil og så åpne, legger de seg som bakgrunn og ikke på ulike lag som hos deg. Jeg har pc, ikke Mac. Hva er det jeg ikke gjør rett? Håper du har tid og lyst til å hjelpe meg? For jeg trenger sårt en ny header til bloggen min.. :)

ANNIKA

08.01.2015 kl.15:26

Gunn Kristin: Hei! Vet ikke om jeg forstod helt hva du mente, men jeg kan prøve å forklare. Hvis jeg åpner bilder direkte fra maskinen så legger også disse seg som forskjellige bakgrunner, og ikke på samme bilde. For å få de på samme bilde, må du kopiere de over på hverandre. Da bestemmer du deg for ett bilde du vil bruke som bakgrunn, også legger du de andre bildene oppå dette. Da kan du enten bruke verktøylinjen, eller klikk på et bilde du vil ha som layer -> ctrl+A -> ctrl+C, gå tilbake til bildet du vil ha som bakgrunn, og trykk ctrl+v :)

Beate

09.01.2015 kl.20:56

Heisann!! Så her du har feriert i Barcelona. Jeg er redaktør for VisitBarcelona.no og lurte på om du hadde hatt mulighet å delta i et lite intervju om Barcelona? Tanken er at du kan dele dine tanker om byen som destinasjon for nordmenn som vil ut å reise. Intervjuet vil bli publisert på VisitBarcelona.no Kan ikke du sende meg en epost om du synes det høres ut som noe du kunne hatt lyst til? Mange hilsener Beate Martinsen.

ANNIKA

13.01.2015 kl.02:29

Beate: Har sendt deg en mail :-)

Silje Helen Sjøthun

14.01.2015 kl.14:28

Du er fantastisk flink!! :-) Hadde jeg vært deg ville jeg tatt litt mer en 50,- for jobben! :-) Det hadde du fortjent :-)

ANNIKA

16.01.2015 kl.01:06

Silje Helen: Tusen takk, det var jo kjempehyggelig å høre! Får se an etterspørselen når det kommer til prisen :-)

MammaBoka

15.09.2015 kl.00:10

Flott blogg :) Veldig mye bra skrevet her!

Fast leser her :)

Linda

23.06.2016 kl.23:46

Hei!

har du mulighet for å kun lage design og header med kun skrift? :)

Mvh Linda Kolberg

ANNIKA

24.06.2016 kl.12:00

Linda: Hei! Jeg føler meg ikke flink nok med design til å lage til andre dessverre. Veldig lenge siden jeg har drevet med det. Hvis du vil ha header kan du følge instrukjsonene i innlegget :D

Marlene Nilsen

28.07.2016 kl.13:23

Du er utrolig flink :D

ANNIKA

28.07.2016 kl.16:09

Marlene Nilsen: Åå, tusen takk! <3

Skriv en ny kommentar