hits

FORSIDEN KONTAKT BESTILL HEADER PHOTOSHOP


PÅ HESTERYGGEN I REGNET


For en deilig måte å starte uka på! Til tross for litt regnvær, så kunne jeg ikke bedt om noe herligere. Jeg savner sånn å drive med hest, så da Andrea spurte om noen av jentene ville være med på ridetur, tok jeg sjansen. På grunn av rygg med sykemelding osv. ga jeg beskjed om at det måtte bli en rolig skrittetur i så fall. Det passet perfekt for Andrea, så da var det bare å juble og takke ja.

Jeg fikk låne Andreas hingst, Benson, som hun nå har hatt i ti år(!), mens hun red på sitt nye leketøy, Elton. Det var bare så deilig å komme seg ut litt. Fort gjort å gå litt på veggen når man ikke jobber mer enn seks timer i uka, men i dag skal jeg i hvertfall ikke klage. Vi koste oss med både hestestell, ridning og prat. Det går ikke an å kjede seg med den jenta. Ho har alltid en historie eller to på lur. Det er godt jeg kan leve litt på andres livshendelser mens det står litt stille hos meg selv.

Det deilige med å dra på en rolig skrittetur framfor for eksempel løpetur, er at en rekker å ta inn over seg og nyte all den fine naturen. Vi har så mange fine turløyper her på sørlandet. Jeg tipper at jeg ikke vet om halvparten en gang, så jeg har mange jeg skal oppdage! :)Tusen takk for turen, Andrea!
Håper dere også har hatt en fin start på uka :)

- ANNIKA <3


4 kommentarer

Ola J

19.04.2016 kl.02:17

Jeg digger hester jeg også, men jeg syns kanskje elg ser litt kulere ut.

ANNIKA

19.04.2016 kl.11:45

Hehe, hver sin smak :)

Ole j

29.04.2016 kl.17:19

Den hvite hesten er jo kjempe liten😀

ANNIKA

30.04.2016 kl.16:21

Ole j: Akkurat passe :)

Skriv en ny kommentar