hits

FORSIDEN KONTAKT BESTILL HEADER PHOTOSHOP


Forever Living

EGEN URTEHAGE PÅ 1-2-3!

God kveld i stua! Eller rommet. Eller kanskje til og med verandaen? Håper dere har hatt en fin dag så langt. Det har i hvertfall jeg! Dagen min startet med en tur til Marthemor for lunsj, bilder sol og prat. Det er godt jeg har flere å låne veranda av når sola skinner slik som den gjør nå. Til tross for kald vind, så tror jeg faktisk at jeg klarte å sluke opp en liten bit med farge og en stor bit med Marthe. Som jeg koser meg med den jenta!

Men tilbake til tittelen. Jeg fikk med meg Siri på IKEA i helga, og hun anbefalte meg altså dette. IKEA selger egne sett som inneholder alt man trenger for å dyrke egne urter. Det settet jeg kjøpte, kostet hele 29 kroner, og med det skal jeg prøve å dyrke min egen basilikum-, persille- og mynteplante. De hadde flere og mer fancye sett og velge mellom, men det får bli mitt neste prosjekt når jeg ser hvordan dette går.

Det var utrolig enkelt å få til. I tillegg til settet som følger med, så trenger du ikke annet enn vann fra springen og litt plastfolie. Det tør jeg påstå er noe de fleste har å finne i huset. Etter at jorda var blandet ut med vann, var det bare å fylle i koppene, plassere frø, og fylle i litt mer jord. Fort gjort! Nå venter jeg bare i spenning på å se om det skjer noe. Siri sin basilikum hadde begynt å spire i løpet av fem dager, så da krysser jeg fingrene for at min gjør det samme. Jeg kommer helt sikkert til å holde dere oppdatert på framgangen :)

Nå sitter jeg på sofaen hos ho mor, og skal snart av gårde til venninne nummer to for dagen. -for å blant annet fordøye litt søppel-tv. Ja, jeg snakker selvfølgelig om Paradise Hotel. Vi kan vel ikke være de eneste som lar seg fascinere av dette programmet? Enkel underholdning er det, og søppel-tv eller ei, vi skal ha det med oss. Flere som er oppslukt av disse festglade ungdommene på tv?

Noe dere kunne tenkt dere å prøve selv? :)

- ANNIKA <3