hits

FORSIDEN KONTAKT BESTILL HEADER PHOTOSHOP


Innkjøp

NEW IN TIL HØSTGARDEROBEN

Hallo dere herlige! Jeg må bare beklage fraværet mitt, men jeg regner med de fleste har fått med seg at det er studiestart denne uka. Studiestart betyr hektiske dager. Jeg vil selvfølgelig bruke mest mulig tid på å bli kjent med mine nye medstudenter, samtidig som jeg ønsker å gjøre meg kjent med selve studiet. Etter dette innlegget er postet, så skal jeg rett avgårde til utekino, og sånn kommer det til å holde på ut neste uke også. Jeg er faktisk ikke sikker på om jeg kommer til å fortsette å blogge når skolen er ordentlig i gang. Det må jeg rett og slett ta med tiden, og se om det er verdt det for meg. Men! Tilbake til dette innlegget. Jeg lovet jo å poste ordentlige bilder av innkjøpene mine fra Oslo. Jeg håper jeg får vist klærne på også, for det er mye som ikke ser like bra ut på kleshenger, hehe. Jeg er storfornøyd med innkjøpene, og de kommer til å bli mye brukt i høst! :) Kanskje dere finner dere en favoritt?

Topp - ZARA
Denne er i tidenes deiligste stoff! Jeg skulle ønske det gikk an å kjenne det gjennom dataskjermen, hehe.

Cardigan - ZARA

Kåpe - H&M
Mye finere på!

Bukse - H&M
Har lett lenge etter ei bukse som er behagelig, men som likevel ser bra ut. En som kan være deilig å bruke på skolen uten at det er en joggebukse. Endelig fant jeg!

Ringer - H&M

Noe som falt i smak?
Håper dere får en kjempefin kveld!

- ANNIKA <3

SNEAK PEEK: SHOPPING I OSLO

Iih, bare én hel dag igjen før skolestart! Tida har virkelig flydd av gårde de siste ukene. Siste kveld i Asker blir tilbrakt i 60-årslag med familien til Diderik, så vi avslutter ferien med et smell. Det blir ordentlig rart å komme hjem til Kristiansand og hoppe rett ut i hverdagen igjen. -men mest av alt spennende! Jeg hadde planer om å unne meg selv et nytt høst-antrekk imens jeg var i Asker/Oslo, og jammen meg kom jeg nesten i mål også. Alt utenom sko tar jeg med meg hjem igjen. Jeg rakk bare å ta noen smakebit-bilder i dag, men gleder meg til å vise det ordentlig fram til uka! :)Hva bruker dere den siste tiden av ferien på?

- ANNIKA <3

PAKKE FRA MAKEUP MEKKA

Hei på dere! Har dere hatt en fin dag så langt? Jeg skal snart til å svinge meg på kjøkkenet siden det er min tur til å holde syforening denne måneden. Spent på om maten blir så vellykket som jeg håper på, hehe. Jentene og jeg skal nå klare å kose oss uansett utfall. Jeg ville bare innom og dele noe som dumpet ned i postkassen min for noen dager siden. Jeg bestilte dette fra Makeup Mekka den dagen jeg fikk vite at jeg kom inn på studiet jeg hadde på førstevalg. Så det er på en måte en gave til meg selv. Og det er det som er så gøy med å få ting i posten syns jeg! Hvis en ser bort ifra at en har betalt for det, så er det jo en slags pakke da. Og pakker sier jeg aldri nei til. Jeg kjøpte en ferdig tilbudspakke de hadde pluss et par ekstra artikler. Jeg har allerede testet litt av det, og er foreløpig storfornøyd!

Hvilket sminkemerke syns dere er det beste?

- ANNIKA <3

Meld dere på Ukens Blogg >HER<.

INNKJØP: TIDENES KUPP!

Etter en lang dag inne, er jeg snart på vei ut døra for nok en tirsdagskveld på Fiskebrygga. Til tross for regn på formiddagen, stiger sola mer og mer hvert minutt nå, så jeg er sikker på at det blir helt upåklagelig utover kvelden. Jeg tenkte bare jeg skulle vise dere et par av mine nyeste innkjøp først. Jeg er vel ikke den eneste som er fan av lace up? Jeg kunne ikke annet enn å raske med meg disse godbitene da jeg var innom Sandens i byen. Skal prøve å få vist de på i nærmeste framtid.

Gina Tricot - 29,-

Gina Tricot - 79,-

Ha en fin kveld, dere! :)

- ANNIKA <3

Meld dere på Ukens Blogg >HER<.

I PUT MY NEW SHOES ON

..and suddenly everything seems right. For å være klisjéen over alle klisjéer når man har kjøpt nye sko. Jeg husker for noen år siden da Birkenstock-skoene slo til for fullt. "For noen stygge sko" var det jeg tenkte da. Nå har det altså forandret seg. Hovedgrunnen til at jeg kjøpte disse, var dog ikke utseende, men det faktum at de skal være bra for kroppen. I løpet av de siste månedene, har jeg nok investert mer penger i sko enn jeg har gjort i løpet av flere år tidligere. Med mine skavanker (rygg), så er det jo så viktig å tenke på! Det er nok noe jeg burde begynt med for lengst. Jeg investerte også i et par gelesåler for helene som jeg kan bruke i andre sko. Jeg sier det bare: Start tidlig! Start med gode sko før dere eventuelt får problemer med bein/føtter/rygg.

Nå sitter jeg hjemme i sofaen hos ho mor etter en dag bestående av Pokémonjakt i byen, etterfulgt av en tur på stranda. Jeg føler at flertallet av folk jeg ser ute jakter Pokémon nå. Det kan selvfølgelig hende de holder på med andre ting på telefonen, men jeg tviler altså. Godt det ikke bare er oss, hehe! Nå rigges det til for spillekveld hvert øyeblikk, så litt Pokémonfri får det blir i kveld.

God helg da, dere! :D

- ANNIKA <3

DU VET DET ER SOMMER NÅR..

♥ Godt humør. Jeg blir i hvert fall i veldig godt humør av sommeren! Det er så mye deiligere å våkne til solskinn og lys, enn å våkne til mørke morgener og nedbør.

♥ Det lukter vondt å stå i kø fordi alle er svette. De fleste kjenner seg vel igjen her? Den allerede lange køen fram til kassa i butikken blir enda lengre, siden både du og alle rundt deg oser av svette. Man er enten de som er i strålende humør fordi det er sol og varmt ute, ellers er man en av de ordentlig sure som er varme og slitne, og bare vil hjem.

♥ Grilling. Den beste middagen er den middagen som har vært på grillen. Pølser, burgere, flintsteik, grønnsaker og you name it. Nam nam!

♥ Du blir sliten av å gjøre den minste ting. Har du tenkt til å få gjort litt husarbeid? Husk å ta deg god tid. Da jeg støvsugde leiligheten, var jeg nødt til å ta pause halvveis i hvert rom bare fordi jeg var varm og derfor ble ekstra sliten. -og jeg har ikke noen stor leilighet.

♥ Man er tørst hele tiden. Og det hjelper ikke å drikke. Eller, det hjelper selvfølgelig i et par sekunder. Du styrter så mye vann og du ender egentlig bare opp med at du må mye mer på do enn ellers.

♥ Det er så varmt på nettene at man ikke får sove. Her om dagen drømte jeg faktisk at jeg var på butikken og kjøpte vifte. Jeg har leilighet i fjerde etasje (på toppen), og har ingen form for vifte eller aircondition. Det skal forandres på så fort som mulig.

♥ Dagene varer omtrent hele døgnet. Det blir mørkt rundt klokka tolv, og lyst rundt tre-firetida. Selv om klokka tre kanskje ikke er så seint å legge seg når man har vært ute, så føles det ekstra ille når sola er godt på vei opp på himmelen før du har kommet deg til sengs. Da er det i hvert fall godt å ha blendingsgardiner så man kan lage sin egen natt. Men for all del, lange dager er en god ting!

♥ Du våkner opp til måkeskrik. Selvfølgelig fuglekvitter også - som kan være litt trivelig. Men å våkne opp til at måkene skriker seg hese hver eneste morgen, det er ikke særlig behagelig.

♥ Det kommer norske jordbær i butikken. Svindyre som regel, men det er jo ikke noen tvil om at det er de norske jordbærene som er de beste!

♥ Du kan bruke alle de lette og fargerike antrekkene som har vært gjemt bort bakerst i skapet. Endelig kan du ta i bruk den blomstrete singletten din, og yndlingsshortsen som du kjøpte ny i fjor. I tillegg får du vist fram antrekket ditt når du er ute, for jakka er lagt på hylla for lengst.

♥ Hver gang du er på butikken, kjøper du med en pinne-is. Du handler inn til middag for et par dager, frokost, kanskje noe vaskemiddel.. Og en pinne-is fra isdisken som er nærmest kassa. Helst Gullpinne, Båt-is eller Solo-is.

♥ Naturen er grønn hvor enn du ser. Og det er så fint! Og man blir i så godt humør! I stedet for å se de brune og grå fargene du er vant til resten av året, så blir du møtt av den deilige grønnfargen hver gang kikker ut.

♥ Du kan plukke deg en fin blomsterbukett bare ved å gå ut døra. Vil du gjøre noe hyggelig for mor eller far? Eller kanskje for kjæresten? Eller bare til deg selv? Ta turen utfor døra, og plukk deg en fin liten bukett av markblomster. Ingenting gir mer sommerfølelse enn det! Kanskje du kan lage en krans av løvetann også?

♥ Det arrangeres sommerkonserter og arrangementer med latter og skrål. Slik er det i hvert fall her i Kristiansand, og jeg antar det gjelder de fleste andre byer også. Hver tirsdag og torsdag hele sommeren kommer det til å bli holdt konserter på Fiskebrygga her nede i sør, og jeg gleder meg en hel hau!

♥ Insekter. Da mener jeg alle insekter. Kanskje utenom marihøner. Men mygg, veps, humler, knott, edderkopper (selv om de egentlig ikke er insekter) osv. Jeg syns gjerne de kunne holdt seg borte.

Stranda. Du tilbringer så mange timer og dager du kan på stranda. Helst med gode venner, familie og en deilig piknikkurv. Er du ordentlig heldig, så er vannet varmt nok til å bade i også.

Kjenner du deg igjen i noe av dette? Hva forbinder du med sommeren?

- ANNIKA <3

Bildene er fra Pinterest.

NEW IN: READY FOR SUMMER

H&M

Har dere hatt en fin pinsehelg eller? Det har i hvertfall jeg! Eurovisionfest i går, og familiebursdag i dag. Det er ikke lenge siden jeg kom hjem, og nå er vi nesten på vei ut døra igjen. Det er tross alt søndag, og søndag betyr improshow. Det var kjempekoselig i bursdag! Det var konkurranse med både quiz og aktiviteter. Selv om laget mitt kom på nest sisteplass, kan jeg i hvertfall skryte av at jeg var best med luftgevær. Nå er det tre minutter til jeg må løpe ut døra, så jeg må nesten bare raska på. Her har dere et lite bildedryss fra forrige ukes innkjøp. Håper dere får en fin avslutning på helga! :)

H&M

H&M

NewYorker

New Yorker

NewYorker

H&M

Hva har dere gjort i helga? Likte dere noen av innkjøpene?

- ANNIKA <3

TRØSTESHOPPING

- Topp fra Vero Moda -

Hallo hallo! Har dere hatt en fin start på helga? Min har vært litt hulter til bulter. Jeg følte meg helt ødelagt i kropp og rygg etter jobb i går, og da jeg kom hjem til mor og far var det like før jeg knakk sammen. Heldigvis kom jeg meg over den verste kneika til tross for at det fortsatt ikke kjennes så bra. Så kom vi til dagen i dag da.. Jeg hadde booket og forberedt meg til båtførerprøven med eksamen, og stod opp klokka syv på en lørdag. Etter å ha ventet der kurset skulle holdes i over én time, ringte jeg kursholderen og hva fikk jeg vite da? Nei, kurset var avlyst. Så takk for den.

Da jeg fant ut av det, var planen egentlig å ta bussen rett hjem og legge meg igjen. -men siden jeg først var i Kvadraturen, bestemte jeg meg for å se etter noe fint til meg selv. Ikke noen voldsom shopperunde, men en slags liten trøstepremie. Alltid fint å ha en unnskyldning for å shoppe, syns dere ikke? Det ble ikke de sprekeste fargene, men da har jeg noe å se etter neste gang.

- Topp fra Vero Moda -

Nå må jeg ta meg en liten pause fra MasterChef-tittingen, og starte med forberedelsene til kveldens festligheter. Girls night out står på planen, og det kan ikke bli noe annet enn kjempehyggelig! Jeg må bare komme meg over den trøtte kneika, så skal dette bli en super kveld :)

- Sjampo, balsam og body butter fra The Body Shop -

Hva er deres favorittbutikker å shoppe i for tiden?

- ANNIKA <3